Landevalg

Gennem hele adoptionsforløbet snakkede vi meget om hvilket land, hvorfra vores barn skulle komme. Vi så på mange billeder og brugte Internettet meget, for at læse om andres overvejelser og oplevelser. Der var dog ét land vi blev ved med at vende tilbage til, nemlig Colombia. De kønne børn med de store brune øjne var vi meget begejstret for og var dem vi blev ved med at se foran os.

 

Den 11. december 2003 var vi til samtale hos AC i Århus for at tale valg af land. Vi var inden dette forholdsvis afklaret med at landet skulle være Colombia, og det var da også der vores endelige valg faldt.

Vi kom allerede i december 2003 på AC´s venteliste ved ICBF som nr. 18 og i løbet af de næste måneder rykkede vi os sikkert op ad listen. I december 2004 var vi nr. 5, så selvom tiden ind imellem føles lang, må vi alligevel konstatere, at vi er flyttet godt op ad listen.

 

I efteråret 2004 modtog vi brev fra ICBF i Colombia, hvori de oplyste os om, at vi var godkendt til et barn i alderen 0-12 mdr. i Colombia.